dissabte, 6 d’octubre del 2007

Cap a l'assemblea local

Tot i que haviem parlat de fer l'assemblea local a principis de setembre, per una sèrie de motius no es va poder iniciar el procés assembleari. Ara ja sí. Avui dissabte ens hem reunit els membres de la Comissió Política Local per fixar el calendari definitiu que han de portar-nos a una assemblea on renovar-nos i intentar posar cares noves a aquest projecte de progrés que és Iniciativa per Catalunya Verds.

Volem que aquest procés assembleari sigui transparent i que tot el procés sigui públic, pel que a través d'aquest bloc es podran consultar els documents de discussió. El calendari és el que segueix :

Data de l'assemblea : dissabte 10 de Novembre de 2007
Publicació de documents : dilluns 22 d'Octubre de 2007

Aquesta assemblea és oberta a tothom que vulgui participar-hi i tenen dret a vot els afiliats i amics (figura creada per Iniciativa per designar a gent que participa a ICV però que no és militany) d'Iniciativa per Catalunya Verds.

Salut!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu ser un descuit...

No apareix enlloc el lloc on es fara l'assamblea...

Andrés Hidalgo ha dit...

Hola,

l'assemblea la farem al local comarcal d'Iniciativa per Catalunya Verds, que està a Granollers, a la Plaça de les Arts número 5, al barri de Sant Miquel.

Salutacions

Andrés

Anònim ha dit...

Hola als dos, despistats!

Un s'ha enrecordat de demanar pel lloc, pero no per l'hora...

En resum: A quina hora sera l'assamblea ?

No seria bó, per tothom que estigui interesat i incrementar la participació que tan demaneu, que posis aquest parell de dades a la pagina inicial i no nomes als comentaris, que queda molt ocult?

Salut!

Andrés Hidalgo ha dit...

Hola,

l'assemblea serà a les 10 del matí.

De totes maneres, amb motiu de la publicació de la documentació de l'assemblea volia fer "la convocatòria oficial" el dilluns 22 d'octubre.

Salut!

Jordi Garriga i Molinera ha dit...

Només per "fastidiar": El local comarcal d'ICV està al barri de les Tres Torres, no al de Sant Miquel...

Dit això: Sort amb l'Assemblea i que serveixi per consolidar el projecte ecosocialista a La Roca.

Andrés Hidalgo ha dit...

Hola Jordi,

gràcies per l'apreciació. La veritat és que m'he orientat més per l'escola Joan Solans (que sí està al barri de Sant Miquel) i això m'ha portat a la confusió. Imagino que el límit del barri de Tres Torres amb Sant Miquel és Camp de les Moreres.

Salut!

Anònim ha dit...

Benvolgut sr. Hidalgo,

Estic amatent a què vostés publiquin els comptes de la seva federació, tota vegada que demanen transperència als altres.

A reveure,

Andrés Hidalgo ha dit...

Benvolgut Anònim,

qui vulgui conéixer els comptes de la nostra formació, en donarem detallada informació a la nostra assemblea local del proper dia 10 de Novembre.

Salutacions

Andrés