dimarts, 22 de gener del 2008

Les frases de la setmana

El nostre estimat Regidor delegat de La Torreta i regidor d'Esports del nostre Excel·lentíssim Ajuntament ens ha obsequiat amb dos perles dignes de menció.

A la inauguració del Pavelló Municipal, obra electoralista i faraònica, ens va regalar

Hem de felicitar a l'equip de govern per donar equipaments a les entitats.

Tindrà barra! No sé de què em sorprenc si qualsevol que parla d'ell ja t'ho explica. Ara resulta que l'equip de govern està donant nos espais a les entitats. I el Casal d'avis no és una entitat per que li donin un casal ? No, els avis els enviaran al cèntric pla de la Molinada. I que farem amb qui tingui una mobilitat reduïda i no es pugui arribar fins el Casal ? Un autobús urbà, per exemple. No, posem-nos al capdavant de Catalunya fent que arribi el metro des de la Plaça Mogent fins el nou Casal. D'altra banda els joves afectats per la no construcció es podrien associar en l'Associació de Joves i no Tan Joves amb Dret a Sostre de La Roca del Vallès (AJTDSLRV) i d'aquesta manera, podrien assigna'ls-hi els pisos.


En el ple del passat dijous 17 de Gener

Les prioritats les marca l'equip de govern i per La Torreta no és la millora i ampliació del CAP si no la Plaça dels Ametllers i peatonalitzar el Passatge Espanya.

Està clar quines són les prioritats i qui lluita per elles a La Torreta. Jo em pensava que una prioritat era fer l'escola o ampliar el CAP i resulta que no, que és peatonalitzar i arreglar la Plaça dels Ametllers, un cèntric espai públic on els nens van a jugar i els avis a seure per prendre el solet.

Estarem atents a les noves perles ja que l'equip de govern cada vegada més sembla el Club de la Comedia.

Mare meva la que ens espera!

Salut i endavant.

3 comentaris:

Andrés Hidalgo ha dit...

Autocomentari

Després d'estar romiant una mica aquestes frases he recordat que el Sr. Parra no pot conéixer quines són les necessitats de La Torreta ja que el dia que es va fer el PIC (Programa d'Intervenció Comunitària) només es va quedar als parlaments i quan es van iniciar les taules de discussió va marxar, així que no coneix les necessitats del que va sortir allà (i si li han passt per escrit segur que ni les ha llegit)

Salut!

Anònim ha dit...

a molts roqueroles y roquerols ens dóna la impresion que el PIC és un CARNAVAL disfressada de salut, psc i icv amb els diners de tots els ciutadans i actuant com solament saben fer com talps i ara treuen el cap ¿PERQUE?
(dic carnaval per no emprar altres paraules)

Andrés Hidalgo ha dit...

Hola Juan,

em sembla que el PIC ha estat mogut des del centre de Salut de La Torreta i amb col·laboració de la Generalitat. Que jo sàpiga, el centre de Salut està gestionat per Consorci Hospitalari de Catalunya, que és una empresa, crec recordar, semipública, que s'encarrega de la gestió dels centres de Salut. Jo no vaig veure cap polític a la taula de parlaments tret de l'Alcalde que estrictament va presentar l'acte i la diputada. La resta, crec recordar eren el director de l'ABS, un metge del Departament de Salut de la Generalitat, una infermera, tècnics municipals i persones que pertanyien a diferents entitats i que han participat en el procés.

Pot ser el PIC vol relacionar masses coses amb la salutm tal i com es va afirmar durant l'acte, perquè es creu que tots els factors influeixen en la salut : si no tens feina, ataca el teu estat anímic, a l'igual que si no pots descansar perquè pel carrer Veneçuela passen molts cotxes. Crec que la teva crítica no està fundada en res més que voler criticar per criticar. Perquè s'ha fet el PIC quan s'ha fet ? Per que les persones que hi treballen ho han considerat convenient. I des del meu punt de vista, no hi ha hagut cap motiu ocult per fer-ho.

Salut!