dimecres, 10 de desembre del 2008

ICV DENUNCIA I CONDEMNA L’AGRESSIÓ PATIDA EL PASSAT DIUMENGE PEL COMPANY BENITO REDONDO

Iniciativa per Catalunya Verds del Vallès Oriental manifestem amb aquest comunicat la nostra més rotunda condemna a l’agressió física i verbal cap a la persona del nostre company de La Roca del Vallès

El passat diumenge 7 de desembre, al voltant de les 21:45h, un company d’ICV de La Roca del Vallès, Benito Redondo Alonso, va ser agredit covardament per diverses persones que el van colpejar i insultar. Els fets es van produir a la cantonada dels carrers Mestre Torrents i Espronceda, a escassos 150 metres de l’ajuntament de La Roca. Els agressors van atacar per l’esquena el senyor Redondo, el van fer caure i li van donar diverses puntades de peu mentre proferien insults del tipus “llepaculs d’Iniciativa”, “roig cabró de merda” i “comunista fill de puta”; insults que també van estendre al president local d’ICV, Daniel Martín, així com als ex-alcaldes del PSC Miquel Estapé i Salvador Illa.

Posteriorment, i aprofitant que el nostre company estava sent atès al servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers, els agressors van intentar entrar de manera brusca a casa seva. Afortunadament, els crits de la seva dona i la ràpida actuació de la Policia Municipal van permetre que els fets se saldessin “només” amb desperfectes materials al portal del domicili del senyor Redondo.

Des d’Iniciativa per Catalunya Verds de La Roca i del Vallès Oriental mostrem la nostra repulsa a aquest fet que no només atempta contra la llibertat i la seguretat d’un ciutadà, sinó que demostra que alguns energúmens encara pretenen, a les altures de la història que ens trobem, imposar la raó de la força i no la força de la raó. Amb l’agressió al Benito, assidu participant dels debats sobre la vida política a La Roca a través de diferents espais a la xarxa, els violents han volgut imposar els insults i els cops per fer callar les paraules.