dijous, 31 de juliol del 2008

Guatemala 2008

Hola,

fa vàries (moooltes) setmanes que no publico res, però la veritat és que juny i juliol han estat mesos de molta feina, i no he tingut gaire temps per poder dedicar-me a escriure, tot i que tinc començades algunes cosetes.

Tal i com us vaig explicar en el seu dia, en breu partiré cap a Guatemala amb la ONG Fundació Quetzal per donar un cop de mà a gent que ho necessita. A més, hem aconseguit uns quants ordinadors portàtils i una mica de material informàtic que es quedarà allà. A part de la meva participació en el dia a dia de la comunitat, estem lligant coses per poder fer formació informàtica als mestres i digitalitzar la bibliografia de la bibilioteca, cosa que com a informàtic del grup, en tocarà fer a mí.

Per poder fer un seguiment del tema i si voleu veure tot el previ que hem anat desenvolupant (la gent de La Torreta i el PIC) hem muntat un bloc. Allà hi trobareu tota l'activitat que hem fet aquestes setmanes, com el torneig de videojocs o el taller de preparació d'equips. A més, aquest bloc servirà per donar compte, una vegada sobre el terreny, de l'activitat que farem. L'adreça és


Espero que tingueu unes bones vacances (a qui les feu) i ens veiem al setembre.

Salutacions

2 comentaris:

Carles Sampietro Lara ha dit...

Molt bé tio, segur que serà una experiència guapíssima. Ja ens aniràs contant que tal tot.

Anònim ha dit...

JOC DE COLLES - LA ROCA DEL VALLES

DISSABTE DIA 13 DE SETEMBRE A LES 16:00H

A LA DEIXALLERIA, FONT DE LA SALUT!!!!



INFORMACIÓ PER LES INSCRIPCIONS :

- Al Casal del Jove fins el divendres dia 12 de setembre, posant per escrit el nom del vostre equip amb els nom i cognoms de tots els membres del equip

-Per internet, enviant un e-mail a : weblaroca@lycos.es informant del nom del equip amb els noms i cognoms dels membres del equip.Fins al 12 de setembre!!!



INFORMACIÓ BÀSICA DEL XIII BRUTAL JOC DE COLLES

- Hora d’inici: 16h PUNTUALISIM "A casa d'en Bernat, qui NO hi és, NO hi és comptat"

-Per motius d’organització, hi ha un limit d’equips, on els tres primers tindran premi i tots un trofeu.

-El preu de l’inscripció es de 10 eurus per equip, que pagareu alegrement a les 16h.

-Tots els participants han de tenir 16 anys o mes. En cas que ho demanem, cal que ho pogueu demostrar o us fotrem al carrer (o més enllà). Va en serio!!

-Els equips participants serán de 4 - 5 persones, en el cas que vulgueu ser més, us fotreu perquè només donarem 4 samarretes.

-Els equips han de tenir un “nom de guerra”. No vingueu vestits amb el traje de la comunió. Us fem saber que aquest any si veniu disfressats es tindrà en compte a l’hora de la puntuació!!.

-L’organització declina tota responsabilitat respecte els diferents perjudicis que durant l’activitat puguin patir els participants.

-Els participants es faran responsables dels danys que puguin causar a d’altres, a ells mateixos o a terceres persones fisiques o juridiques.